BRC EN

Kinek szól
a business coaching?

Közép- és felsővezetőknek

Egyszemélyes problémák megoldása, vezetői/tulajdonosi problémák megoldása, döntéshelyzet megkönnyítése az üzleti és személyes célokat alapul véve.

Kulcspozícióban dolgozóknak

Termelést, logisztikát, vállalati átszervezést érintő teljes projektvezetés. A projekt kijelölésétől a befejezéséig teljeskörű szolgáltatást nyújtunk stratégiai és operatív szinten egyaránt.

Alkalmazottból vállalkozóvá válóknak

Készletgazdálkodással kapcsolatos projektek kijelölése, szervezettel vagy önállóan történő megvalósítása. Szállítmányozást érintő folyamatfejlesztés a vállalati és vevői elvárások jegyében.

Tipikus coahcing témák

Árbevétel növelése

Költségek csökkentése

Vezetői dilemmák

Vállalkozói elakadások

Vállalkozóvá válás

Coach

SALAMON JOLÁN

Régóta foglalkoztatott az üzleti fejlesztés, aminek szerves része az emberekkel való hatékony együttműködés. Ezért elvégeztem a Budapesti Gazdasági Egyetem Business Coach képzését, hogy hivatásszerűen is gyakorolhassam a szakmát. Tükröt tartok az ügyfeleim elé, konfrontálom őket a helyzetükkel, majd közösen elindulunk a megvalósítás irányába. Én is szívesen járok üzleti coach-hoz, mert vallom, hogy akkor tudom a legjobban átadni a tudásom, ha magam is sokat teszek a fejlődésemért.