BRC EN

Purchasing

Finding the most optimal sources. Contract negotiation. Train the staff to became professional negotiators. Supply chain development, relocalisation.

Project management

Comprehensive project management both on strategic and operational level related production, transfer, logistics, outsourcing.

Logistics

Inventory related process development, implementation on operational level. Transportation process development.

Quality

Our expert has 20+ supplier quality development and auditing experience in automotive segment. 

Production planning

We cover all production planning levels:

Short, middle and long term planning. Daily production planning according to LEAN management in practise. 

LEAN based production

We work according to LEAN method that elimintes the loss but people do not reject during their daily work.

Consultants

SALAMON JOLÁN

SALAMON JOLÁN 2003 óta dolgozom beszerzési és logisztikai területeken, a Business Reload Consulting Kft. alapítója és ügyvezetője vagyok. Trénerként a gyakorlatorientált képzéseket preferálom a termelővállalatoknál, az egyetemeken, valamint az MLBKT színeiben is. Magyar és angol nyelvű oktatásokat vállalok.

Szekér Artúr

20 évet dolgoztam multinacionális nagyvállalatoknál termelési és mérnökségi területeken. Ma már a saját termelővállalkozásom – VéTé Palett Kft. - irányítom. Termelési szakértőként és trénerként nagy hangsúlyt fektetek a működőképes dolgok átadására. Magyar és angol nyelven kommunikálok.

TÓTH NORBERT

A Proactway Kft. tulajdonosaként évek óta szakmai együttműködésben állunk a Business Reload Consultinggal. A minőségfejlesztést képviselem szakértőként és oktatóként egyaránt. Főként autóiparban dolgozom. Magyar és angol nyelven dolgozom.