BRC EN

Beszerzés

Optimális források megtalálása és bevezetése. Szerződések újratárgyalása. Szervezet tárgyalásokra való felkészítése, ügyfél által kiszervezett tárgyalások lefolytatása. Gyártások áthelyezése beszerzési oldalról.

Projektmenedzsment

Termelést, logisztikát, vállalati átszervezést érintő teljes projektvezetés. A projekt kijelölésétől a befejezéséig teljeskörű szolgáltatást nyújtunk stratégiai és operatív szinten egyaránt.

Logisztika

Készletgazdálkodással kapcsolatos projektek kijelölése, szervezettel vagy önállóan történő megvalósítása. Szállítmányozást érintő folyamatfejlesztés a vállalati és vevői elvárások jegyében.

Minőségfejlesztés

A minőségfejlesztés területén együttműködő partnerünk két évtizedes autóipari tapasztalattal rendelkezik, melynek döntő részét beszállítói minőségfejlesztőként (Supplier Quality) a vevői oldalon szerezte.

Termeléstervezés

Átfogó gyártásterv összeállítása, durva -és finomtervezés a vállalat mutatóinak és stratégiájának megfelelően. LEAN módszerek megismertetése és bevezetése a fenntarthatóság jegyében.

LEAN szemléletű gyártás

Gyors növekedés vagy csökkenés esetén szükségünk van külső támogatásra, aki rutinosan elvégzi a feladatokat. Szakmai támogatást nyújt az új kollégáknak, elvégzi a betanítást helyettünk.

 

Tanácsadóink

SALAMON JOLÁN

SALAMON JOLÁN 2003 óta dolgozom beszerzési és logisztikai területeken, a Business Reload Consulting Kft. alapítója és ügyvezetője vagyok. Trénerként a gyakorlatorientált képzéseket preferálom a termelővállalatoknál, az egyetemeken, valamint az MLBKT színeiben is. Magyar és angol nyelvű oktatásokat vállalok.

Szekér Artúr

20 évet dolgoztam multinacionális nagyvállalatoknál termelési és mérnökségi területeken. Ma már a saját termelővállalkozásom – VéTé Palett Kft. - irányítom. Termelési szakértőként és trénerként nagy hangsúlyt fektetek a működőképes dolgok átadására. Magyar és angol nyelven kommunikálok.

TÓTH NORBERT

A Proactway Kft. tulajdonosaként évek óta szakmai együttműködésben állunk a Business Reload Consultinggal. A minőségfejlesztést képviselem szakértőként és oktatóként egyaránt. Főként autóiparban dolgozom. Magyar és angol nyelven dolgozom.